Είπαν για εμάς

Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία σας, σε μία τόσο σημαντική στιγμή για μας , την κοπή πίτας της εταιρίας μας! Όλα ήταν άψογα και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι.Προσδοκούμε σε μία μελλοντική συνεργασία.

BEAT

Ένας υπέροχος χώρος, ωραία διαμορφωμένος με πολύ νόστιμο φαγητό, η αξία του οποίου πολλαπλασιάζεται
από τους φοβερά συνεργάσιμους και γνώστες της δουλειάς τους, ανθρώπους.
Ο Σύλλογός μας σας ευχαριστεί και ανυπομονούμε να διοργανώσουμε και την επόμενη χοροεσπερίδα μας
στον όμορφο χώρο σας.

Σύλλογος Ζερζοβιτων / Πανόπουλος Νίκος

O Πολυχώρος Belvedere ήταν η πρώτη αίθουσα που επισκεφθήκαμε για την δεξίωση του γάμου μας και φυσικά η τελική μας επιλογή. Δεν σε κερδίζει μόνο ο πανέμορφος χώρος και η ζέστη ατμόσφαιρα, αλλά το χαμόγελο και η επαγγελματική εξυπηρέτηση των ανθρώπων της, καθώς και η ποιότητα. Ευχαριστούμε που κάνατε ξεχωριστή αυτή την μέρα.

Θανάσης & Βάσω

Η επιλογή του χώρου σας ήταν αντάξια των προσδοκιών μας για την διεξαγωγή του διαφημιστικού project της εταιρείας μας. Ο επαγγελματισμός , η συνέπεια κι η άμεση εξυπηρέτηση, σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

Εταιρεία BOO Productions

Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας στο πιο όμορφο και καταπληκτικό μαγαζί!!! Belvedere ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας χαρίσατε!!

Νίκη Παπαγεωργίου

Διοργάνωση, φαγητό, μουσική, εξυπηρέτηση, όλα άψογα! κ. Γιάννη ευχαριστούμε για όλα!

Πετρούλα Ιωαννίδου

Στην αρχή σκεφτόμασταν για παιδότοπο αλλά τελικά πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερος χώρος για παιδικό party από το Belvedere. Περάσαμε άψογα και εμείς και τα παιδιά!!!

Νίκος και Μαρία